Despre noi

Bun venit !

Suntem o firma autorizata si specializata in proiectare si executia instalatiilor pentru constructii sin u numai bazandu-ne pe o experienta in domeniul instalatiilor in slujba clientului de peste 5 ani autorizata ISCIR PT-A1.

Confortul si siguranta in exploatare pe care le ofera echipamentele de instalatii moderne este principalul motiv pentru care oameni opteaza pentru modernizarea instalatiilor. Firma noastra va poate inlocui vechile instalatii cu unele noi proiectate pentru necesitatile dumneavoastra fara a modifica in nici un fel aspectul imobilului dumneavoastra. Pentru o buna functionare a instalatiilor este nevoie de un proiect bine realizat in concordanta cu particularitatile fiecarui imobil si cu cerintele fiecarui beneficiar dar si o buna executie a instalatiilor.

Oferim consultanta pentru alegerea si dimensionarea cat mai avantajoasa pentru dumneavostra a echipamentelor si a schemelor de functionare necesare: cheltuieli de intretinere reduse, materiale, cel mai bun raport pret – calitate.

Folosim cele mai bune si fiabile materiale, fiecare tip de echipament si serviciu oferit de STEEL&CONCRETE CONSTRUCT S.R.Linseamna o solutie sigura, avantajoasa si performanta.

Montarea instalatiilor se face numai de catre instalatori autorizati cu experienta in domeniu si in conformitate cu normele impuse deISCIR PT-A1.

auto001

Autorizatie ISCIR

  3   motive pentru a alege firma noastră
 1.  Asiguram servicii de cea mai buna calitate pastrand in permanenta contactul cu clientii nostrii
 2.  Avem o experienta care ne mentine in permanenta cu un pas inaintea concurentei
 3.  Oferim garantie pentru manopera noastra, in timp ce materialele pe care le folosim au o durata de viata de minim 50 de ani!